Home » Una alta » Fundatia Rafael ajutata de Comunitatea Evanghelica Codlea si ansamblul Yemima Duo & Friends

Fundatia Rafael ajutata de Comunitatea Evanghelica Codlea si ansamblul Yemima Duo & Friends

In fiecare din noi exista un colt romantic, Da-ne un LIKE sa te punem la socoteala!

Fundatia Rafael

Foto: Norby Xd – Asociatia Pro Codlea

Miercuri 3  aprilie 2013, a avut loc in sala festiva din interiorul cetatii fortificate a Bisericii Evanghelice din Codlea, un concert caritabil pentru ajutorarea beneficiarilor de la Fundatia Rafael. Din program nu a lipsit  muzica vocala si instrumentala interpretata de ansamblul Yemima Duo & Friends din Germania.

 Acest ansamblu se afla intr-un turneu muzical in Romania cu intentia  de a sustine concerte  cu scop caritabil si de a aduna donatii benevole.   De conducerea organizatorica  se ocupa doamna Elena Braun care este si moderatorul evenimentelor. Tot ea vorbeste despre fiecare piesa si prezinta ansamblul pe parcursul desfasurarii fiecarui eveniment . Dl. Andreas Braun care este sotul Elenei se ocupa de ansamblu.

Concertul a fost un real succes si prin prisma instrumentelor prezentate la eveniment :

  • trombon ,
  • acordeon,
  • flaut,
  • cetera ,
  • saxofon
  • instrumente de percutie.

Alternativ a fost interpretata si muzica vocal sacrala, iar traducerea in limba romana ale textelor cantate in limba germana sau engleza puteau fi urmarite pe proiectorul aflat in sala.  Reprezentantii Fundatiei Rafael au prezentat la sfarsitul concertului un mic bazar de exponate, realizate de beneficiarii fundatiei.

 Concerte caritabile sunt un gest binevenit din partea Comunitatii Evanghelice Codlea, cu scopul de a transmite si permite prin muzica de inalta tinuta artistica si valoare umane, posibilitatea de intrajutorare reciproca.

Acum daca tot ai citit poti sa ne lovesti cu un LIKE

© · 2005-2015 - Blog de stiri 2.0 · RSS · Designed by Cadar Robert - Facebook Page · E-mail - romanticu[at]romanticu.org

Theme Page: Newswire Powered by Wordpress Licenţa Creative Commons
Acest site creat de Cadar Robert este pus la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată Creative Commons.