Zilele Biz 2012 – De ce ar trebui sa particip ?

Intre 12 si 16 noiembrie are loc cea de-a 11-a editie a conferintei de afaceri Zilele Biz (http://www.zilelebiz.ro ), evenimentul traditional Biz, care reunește sute de manageri și antreprenori si care explică trendurile în cinci domenii cheie de business: Antreprenoriat, Inovație, Management, CSR și Media&Marketing. Va avea loc la Hotel Howard Johnson.

Pana joi, 1 noiembrie 2012, te poti inscrie la conferinta Zilele Biz si beneficia de o oferta speciala. Pentru doua persoane inscrise din aceeasi companie, cea de-a treia participa gratuit. Oferta este valabila atat pentru inregistrarile pe zile, cat si pentru abonamentele pe toata saptamana. Rezerva-ti aici un loc: http://www.zilelebiz.ro/inscriere.html

De ce sa participi la Zilele Biz 2012?

1.Vei invata in 5 zile cat altii intr-un an
Saptamana Zilelor Biz trece prin cele mai relevante schimbari si evenimentele ale anului 2012 si dezbate trendurile, oportunitatile si provocarile anului viitor. Ai cinci zile pe cinci domenii cheie: Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR, Media si Marketing.

2. Networking Maraton
Nicio alta conferinta de business nu reuseste performanta de a aduna sute de antreprenori si manageri timp de cinci zile. Audienta se imparte pe domenii si este formata din manageri din mari companii, antreprenori, investitori, consultanti, jurnalisti. In cinci zile, ai zeci de posibilitati de conectare cu noi parteneri de business.

3. Speakeri de top
Zilele Biz reuneste intre 70-100 speakeri. Vino sa cunosti unele dintre cele mai influente personalitati culturale si de business din Romania: Mircea Cartarescu, Vintila Mihailescu, Aneta Bogdan, Bogdan Naumovici, Misu Negritoiu, John Holm, Florin Talpes, Sorin Psatta, Dragoș Anastasiu, Radu Enache si multi, multi altii.

4. Studii de piata in exclusivitate
Am pregatit patru studii de piata speciale ZileleBiz, cu rapoarte exclusive facute de partenerii nostri de la Unlock Market Research, ISRA Center si Ipsos. Vei afla care sunt trendurile in piata in inovatie, marketing si publicitate si antreprenoriat.

5. Participi la cel mai relevant eveniment de business
Pe langa networking, learning si parteneriate de business, Zilele Biz reprezinta o platforma pe care am construit-o timp de 11 ani, asa incat sa ofere informatie, idei, inspiratie, parteneri, strategie, modele, sustinere.

Timp de cinci zile, discutiile relevante de business si networkingul
graviteaza in jurul celor cinci domenii cheie.
Fii in mijlocul actiunii, participa la Zilele Biz !

Mai multe informatii despre Zilele Biz
Program Ziua de Antreprenoriat – http://www.zilelebiz.ro/program/luni.html
Program Ziua de Inovatie – http://www.zilelebiz.ro/program/marti.html
Program Ziua de Management – http://www.zilelebiz.ro/program/miercuri.html
Program Ziua de CSR – http://www.zilelebiz.ro/program/joi.html
Program Ziua de Media&Marketing – http://www.zilelebiz.ro/program/vineri.html
Oferte speciale – http://www.zilelebiz.ro/inscriere.html