Atentie! bloggeri in alergare pe trepte la SkyRun Challenge

Atentie! bloggeri in alergare pe trepte la SkyRun Challenge

SkyRun-2016

Acum 2 ani a fost o provocare pe care nu am putut sa o onorez, nici nu faceam miscare atat de mult ca acum (deci aviz concurentei), vorbim despre SkyRun24 Challenge, o alergare daca pot sa-i spun asa pe cele 680 de trepte de la SkyTower din Bucuresti , decat 34 de etaje :)

Apoi a urmat 2015, am asteptat in toamna o noua editie a competitiei SkyRun, insa nu a fost sa fie, iar la sfarsitul anului, a venit Mosu’, daca pot sa spun asa, am aflat ca a pregatit o noua editie de SkyRun, evident Mosu’ nu se putea ocupa de toate cele, aici intra in joc Smartatletic, cei care se ocupa de 3 editii (cu aceasta inclusiv) de tot ce inseamna organizare. Bucuria mea, m-am inscris printre primii concurenti ca sa fiu sigur ca nu raman fara loc, asta desi erau 700 de locuri.

Ce pot sa va spun este ca zilele sunt numarate, mai sunt 4 zile in acest moment pana cand am sa savurez cele 680 de trepte, va fi o experienta interesanta, nu am gasit loc pentru antrenament continuu de 34 de etaje, dar am probat cu succes in 2 randuri pe langa alergarile mele obisnuite o portie de 300 de trepte si 600 de trepte, estimat cred ca voi face pana in 10 minute, insa cat cu exactitate voi afla chiar sambata cand voi lua startul la SkyRun.

Cum locurile au fost ocupate deja, pentru bloggeri mai exista o sansa, mai aveti 4 zile in care va puteti inscrie la SkyRun pe portalul Blogalinitiative, atentie! trebuie sa aveti un blog si as adauga eu sa fiti cat de cat pregatiti, sau nu :) . Ieri a fost prezentata si medalia de finisher, o minunatie care va atarna frumos pe peretele meu langa celelalte medalii, deci ne vedem la start, blogger sau nu!

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!