Brasov Marathon 2015 – kum fu?

Brasov Marathon 2015 – kum fu?

Brasov Marathon 2015

Excelenta vremea pentru o zi de sambata la Brasov, o zi in care s-a desfasurat competitia sportiva Brasov Marathon 2015, competitie la care am optat pentru traseul de Cros, nu de alta dar dupa Semimaraton Intersport Brasov, nu m-am simtit in puteri sa trec de la Cros la Semimaraton.

Stiu ca Semimaratonul de la Intersport are totusi un traseu mai greu, pe cand traseul de cros de la Brasov Marathon nu este asa de solicitant, cum spunea un prieten de-al meu, da bine ma, cat iti ia sa urci Tampa sa cobori si sa mai dai o tura in jurul lui, un fleac … da, da, nu e chiar un fleac insa antrenamentul face tot, trebuie sa alerg mai des.

M-am prezentat la start dimineata aproape de ora 8.00, in Piata Sfatului, vremea si temperatura erau chiar numai bune, asa ca startul a venit rapid si odata m-am trezit pe serpentine alergand alaturi de toti participantii la Brasov Marathon.

Desi s-a spus si la sedinta tehnica, dar si inainte de start am zarit vreo 2 participanti care au taiat serpentinele, foarte urat din partea lor, cred ca in viitor am sa incerc sa obtin un barter pentru o camera action si atunci sa-i vad pe trisori daca mai au curaj.

Traseul a fost de vis, pe serpentine faptul ca toti participantii au luat start in acelasi timp a creat o aglomerare, poate ar fi indicat ca la anul sa se dea start pe categorii maraton, semimaraton si cros cu un timp de asteptare intre start, cred ca ar fi mai bine, in orice caz fata de turele de antrenament pe care le-am mai facut pe serpentinele spre Tampa azi m-am simtit excelent, cred totusi ca e mai bine sa alergi macar in doi parca ai spor.

Soarele cum spuneam ne-a incalzit la propriu, asa ca pe la kilometrul 8 ma intrebam daca imi ajunge apa, dar mi-am zis inca un pic si gata, dar ma gandeam la participantii de la semimaraton care aveau si treptele lui Gabony. Si cum ma gandeam eu asa ce sa vezi, am ajuns la finish, unde am fost intampinat cu traditionala medalie, o medalie Eco din lemn de esenta tare.

A urmat o pauza sa-mi trag sufletul, revitalizare, o portie de tocana de la Restaurantul La Ceaun, fotografii in stanga si in dreapta, o sa fac o mica galerie daca tot am avut cu mine Samsung S6 oferit de QuickMobile.ro, apoi am dat o fuga sa-mi sorb cafeaua lipsa de dimineata si unde as fi putut sa fac asta decat la Kafea si cum altfel decat cu menta cum imi place mie. Dupa finish concurentii au avut parte si de o sesiune de masaj  oferita de de kinetoterapeutul FLORIN CAPRITA impreuna cu elevii  de la Scoala Postliceala (specializarea tehnician maseur), foarte bun !

Concluziile dupa aceasta competitie, prima – antrenamentul este cheia succesului, iar a doua – urmatoarea mea provocare la un concurs va fi la proba de Semimaraton, am pus ochii deja pe Hit The TOP care va avea loc in luna mai si Maratonul International Brasov care se va desfasura in iunie, sa ne vedem cu bine la urmatorul start, timpul meu de azi :  1 ora si 7 minute, mai bine ca la antrenamente.

Mai jos aveti un mic material video de ieri seara de la sedinta tehnica, in care Lucian Clinciu, organizator MPC, a vorbit despre ceea ce va fi Circuitul Carpatilor, ceva foarte interesant pentru cei care participa la maratoane, de vazut!

Eu trebuie sa multumesc pentru sustinere si increderea oferita echipei de la FarmoMed.ro, multumesc pentru genunchiere, genunchiul stang s-a refacut complet, multumesc Vision International People pentru suplimentele nutritive care ma ajuta zi de zi !

Am sa incerc sa pun orice galerie foto gasesc ca sa va usurez sarcina de cautare, fotografia de articol arata cat de bine se simtea locul 1 de la semimaraton :)  rezultatele de la Brasov Marathon 2015 le puteti vizualiza aici !

Daca luati fotografii si le folositi va rog sa specificati autorul/sursa. Multumesc!

Galerii foto:

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!