Cum sa cunosti 11 oameni in 11 minute la 11even Brasov!

Cum sa cunosti 11 oameni in 11 minute la 11even Brasov!

11even

Au mai ramas cateva zile pana la evenimentul 11even de la Brasov, eveniment care va aduce pentru a treia oara la Brasov 11 povesti de viata, 11 oameni minunati, 11 experiente de unde putem cu totii sa invatam lucruri utile pentru ca viata noastra sa devina mai colorata, mai plina de viata decat este poate acum. 

Unde ne vedem ?

Experienta 11even Brasov se va desfasura pe 29 mai, la Braşov, de la ora 17.00, la Hotel Kronwell !

Tematica din acest an este  “Humanizing work / Bringing Joy to life”

Cu cine ne intalnim la 11even Brasov?

md_mihaela_tatu-20-0

Mihaela Tatu

 • Mihaela Tatu – O brasoveanca mandra de originea sa! 

  Titlul discursului: “Esti ceea ce alegi sa fii!”

Pe Mihaela Tatu am avut placerea sa o cunosc cu multi ani in urma, prin 2000 daca nu ma insel, pe vremea cand facea parte din echipa Radio Unu Brasov. Este un suflet cald, o persoana plina de viata care transforma orice in jurul ei si imprima o stare pozitiva, abia astept sa o revad.

md_ruxandra_oprica-43-0

Ruxandra Oprica

 • Ruxandra Oprica – Coordonator CAN (Community Aid Network) BrasovTitlul discursului: “Despre magia din viata mea”

Participand la diferite actiuni si evenimente din sfera ONG-urilor si practicand voluntariatul de aproximativ 4 ani, am reusit sa o cunosc si pe Ruxandra, o persoana foarte activa si mereu atenta cu cei din jur, o respect pentru implicarea ei constanta! Bravo!

Macedonschi Christian

Macedonschi Christian

 • Macedonschi Christian – Antreprenor in turism si lobbyst pentru Brasov
  Un brasovean indragostit iremediabil de Brasov si atasat valorilor germane!

Mace’ cum imi place mie sa ii spun este un om dintr-o bucata,  pasiunea pentru valorile germane dar si promovarea Brasovului ne-au adus aproape, sunt mandru ca avem asa brasovean!

Alina Zara

Alina Zara

 • Alina Zara – Mandra Chic – cautatoarea de comori din Tara Fagarasului

  Titlul discursului: “11 BUCURII”

Este director de imagine si comunicare la Fundatia Comunitara Tara Fagarasului, initiator si coordonator al proiectelor social-educational- culturale Muzeul de Pânze si Povesti & Mândra Chic si al proiectelor internationale de calatorie “Suveica Mamei Ruta în jurul lumii” si “Coltul Românesc”.

Antoneta Gales

Antoneta Gales

 • Antoneta Gales – Director de Resurse Umane Selgros Cash&Carry Romania, Scriitoare

  Titlul discursului: ”Cum am devenit antrenor de fericire”

Este partenerul strategic al consiliului de adminstratie al Selgros Cash&Carry România în calitate de director de resurse umane. A publicat doua romane si un volum de poezii, cel de al treilea roman urmand a fi lansat în 28 martie 2014 la Brasov si în luna aprilie la Bucuresti.

md_lucian_aldescu-81-0

Lucian Aldescu

 • Lucian Aldescu – CEO DPD Romania

Un speaker cu o bogata experienta profesionala!

Lucian Aldescu si-a inceput cariera in domeniul transporturilor si logisticii incepand cu 1994, ca logistic manager, in cadrul companiei belgiene Eculine.

Incepand cu 2008 Lucian detine functia de CEO al DPD Romania, companie parte a grupului DPD International, al doilea cel mai mare curier express din Europa. In 5 ani, dl.Aldescu a reusit sa inregistreze triplarea cifrei de afaceri, si profit peste asteptari.

 • Lorand Boti Balint – Managing Director Leo Burnett & Target
  Lorand Boti Balint

  Lorand Boti Balint

   

  Titlul discursului: “You’ll never walk alone”

Lorand Balint are 13 ani de experienta în publicitate si comunicare, debutând în publicitate în 2000 în cadrul agentiei BBDO ca Strategic Planner, pentru ca ulterior sa se alature echipei Leo Burnett. În cadrul Leo Burnett & Target, Lorand a preluat în timp responsabilitati profesionale si manageriale tot mai mari, beneficiind de experienta acumulata în proiecte pe piete multiple

Radu Vatcu

Radu Vatcu

 • Radu Vatcu – Antreprenor in turism – Extreme Travel

  Titlul discursului: “Cel mai dorit job din lume”

Radu Vatcu este antreprenor, ghid turistic si montaniard cu sute de trasee la activ, care a transformat pasiunea sa pentru calatorii în afacere, înfiintând în anul 2000 prima firma din România cu specificul turism de aventura, Extreme Travel.

Victor Miron

Victor Miron

 • Victor Miron – Antreprenor si Idealist cu Initiativa

               Titlul discursului: “Cartile pe fata”

Victor Miron este antreprenor, idealist cu initiativa si iubeste oamenii. Are la activ campania de promovare a bunelor maniere în trafic pedrumulcelbun.ro, comunitatea de consum colaborativ UseTogether, aplicatia de mobil appFavorit.es si este “autor narator” în povestea service-ului auto Iovi din Cluj .

Aliz Kosza

Aliz Kosza

 • Aliz Kosza – Business Mentor & Strategist

Titlul discursului: “11 povesti sincronice din viata mea”

Aliz Kosza este una dintre cele mai experimentate femei de business din Romania. In cei 35 de ani de cariera profesionala, din care peste 20 de ani în top management.

Ioana Voicu

Ioana Voicu

 • Ioana Voicu – Fashion Blogger Mauvert.com, Consultant Imagine

Titlul discursului: „Nu ne-am nascut egali. Din fericire.”

Ioana Voicu a intuit din adolescenta puterea online-ului, asa ca a pus, în 2007, impreuna cu Claudiu Enescu, bazele blogului de moda si lifestyle MAUVERT

 

Accesul la eveniment

Pentru a participa la evenimentul 11even Experiences Brasov, va rugam sa intrati pe linkul REZERVA-TI UN LOC LA EVENIMENT si sa alegeti una din variantele de bilete (educativ, standard sau premium). In urma inregistrarii veti primi un email automat de confirmare.

Va puteti procura bilet (fara inregistrare on-line prealabila) de la LIBRARIA “St. O. Iosif”, str. Muresenilor nr. 14, Brasov, eu m-as grabi in locul vostru am mai ramas cateva zile !

Detalii 11even Brasov

Mai multe detalii despre speakeri, agenda evenimentului si alte noutati puteti gasi pe http://elevenevents.ro/oras/brasov .

Mic concurs !

Acum daca tot am vorbit despre experiente de viata si despre cei 11 invitati, ce spuneti de un mic concurs, tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu pe blog la acest articol prin care sa-mi spuneti care este in opinia voastra cel mai interesant speaker de la editia din acest an, 11even Brasov, sau pur si simplu sa dati un share pe facebook la acest articol.

Ce puteti castiga?  2 carti oferite de Humanitas, Lucian Boia – Germanofilii si Jean-Claude Carriere – Cercul mincinosilor ! Bafta !

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!