Dincolo de calea ferată la Cinema One Brașov

Dincolo de calea ferată la Cinema One Brașov

Cinema One Brașov

Filmul ”Dincolo de calea ferată”, în regia lui Cătălin Mitulescu, are premiera de gală, în prezența echipei, miercuri, 27 aprilie, de la ora 19:30, la Cinema One Brașov. Un film despre o călătorie, cu multă muzică, trenuri, dragoste și umor. ”Dincolo de calea ferată” este un film care impresionează prin căldura, tandrețea și realismul magic. Dincolo de calea ferată, se află un București viu, efervescent, uman și tandru, reconstruit de Cătălin Mitulescu dintr-o memorie pe care o aduce în timpul prezent.

Rezervări: http://www.cinemaone.ro/dincolo-de-calea-ferata/

De asemenea, in data de 7 mai, Cinema One Brasov gazduieste spectacolul “Black & White” de Keith Waterhouse si Willis Hall, o productie de succes a Teatrului Bulandra din 1995, intr-o noua versiune, in onoarea actorului, regizorului si traducatorului comediei, Florian Pittis.

Black & White – Despre ce este vorba in piesa:

Piesa este in top 20 pe Broadway de 30 de ani, jucandu-se si in zilele noastre cu casa inchisa. Acum cinsprezece ani, Florian Pittis a tradus si regizat acest spectacol pentru scena salii Izvor a Teatrului Bulandra. Din distributie faceau parte actorii: Mihai Constantin, Stefan Banica jr., Manuela Ciucur si Daniela Nane. Pentru noua versiune a spectacolului, s-a folosit aceeasi traducere a lui Florian Pittis, pusa la dispozitie de catre sotia sa, Anda Pittis.

Black & White este o poveste plina de umor despre Dl. White si Dl. Black, care se regasesc dupa multi ani in holul unui hotel de lux de pe litoralul britanic, in extra sezon. Fiecare dintre ei doreste sa-si petreaca un week-end linistit cu amanta, departe de Londra, unde sotiile lor stiu ca ei sunt plecati pentru afaceri. Fiecare are “sistemul” lui de adulter, unul spune sotiei intotdeauna “adevarul”, celalalt minte intotdeauna. Aparitia sotiilor si ceea ce urmeaza demonstreaza ca, indiferent de “metoda” adoptata, invariabil lucrurile se complica atunci cand iti inseli sotia.

Regia spectacolului Black & White este semnata de Anca Maria Colteanu, bazandu-se pe caietele de regie ale lui Florian Pittis.

Scenografia si costumele sunt realizate de Ioana Pashca si din distributie fac parte: Daniela Nane, Dana Magdici Crisan, Mihai Marinescu si  Ionut Alin Ionescu.

Distributia:

  • Dl. Black: Mihai Marinescu
  • Dl. White: Ionut Alin Ionescu
  • Helen Brown: Daniela Nane
  • Joanna: Manuela Ciucur

Pret bilet normal: 60 lei

Pret bilet redus (elevi, studenti, pensionari): 50 lei

Rezervari: http://www.cinemaone.ro/teatru-black-white/

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!