Invitatie la Transilvania Creative Fest Brasov

Invitatie la Transilvania Creative Fest Brasov

afis

Transilvania Creative Fest – un regal de creativitate si city-branding activ la initiativa Lions Festivals in Romania si a Universitatii Transilvania din Brasov.

In perioada 11-13 decembrie se reunesc in Brasov elite ale industriei creative din Romania si Balcani, intr-un eveniment care va scana cele mai interesante trenduri in creativitate europeana via Helsinki, post-Eurobest. Evenimentul isi propune sa fie un catalyst pentru creativitate activa, pentru inspiratie invocata cu folos intr-un exercitiu solid de city-rebranding, prin explorarea oportunitatilor Brasovului si traducerea lor in platforme contemporane de comunicare destinate atit comunitatilor locale, cat si turistilor.

Evenimentul nu vizeaza doar studentii interesati de marketing si comunicare, acesta este adresat si celor interesati, care isi pot rupe din program doua zile si jumatate, cu indemnul de a se inscrie trimitand formularul de inscriere  pe adresa compete[at]transilvaniacreative[dot]com

In perioada 11-13 decembrie, in organizarea Facultatii de Sociologie si Comunicare, in colaborare cu The Alternative School for Creative Thinking Bucuresti, se va desfasura un nou eveniment pentru cei interesati de noile tendinte in comunicarea publicitara europeana.

Prima zi se va desfasura in Aula Sergiu T. Chiriacescu si ii va avea invitati pe :

 • Jorg Riommi – Director de Creatie la Publicis Bucuresti,
 • Crenguta Rosu –managing partner la DC Communication,
 • Bianca Dumitrascu – medaliata cu aur la Cannes Lions Cyber,
 • Nicoleta Padure –fost jurat roman la Eurobest media,
 • Andreea Popescu – designer Tulipe Nero,
 • Vera Gavrila – Client Service Director Media Concept Store,
 • Mihaela Paduraru – Managing Partner –Produsul Anului,
 • Alexandru Haidamac – medaliat cu aur la Cannes Lions Design,
 • Andreja Njezic si Ivan Westerveen – young creatives The Alternative School – Serbia,
 • Robert Capraru si Mihai Dogioiu- tineri competitori romani la Eurobest,
 • Teodora Migdalovici – Ambasador Lions Festivals.

In 12 decembrie, participantii selectati in urma inscrierii (prin completarea formularului atasat) vor exersa cele invatate in prima zi pe subiecte legate de promovarea Brasovului catre segmente de public diverse si prin diferite medii de comunicare. Vor fi formate 15 echipe de cate 5-6 persoane care vor fi ghidate de catre profesionisti din publicitate (speakerii din prima zi si alti tineri creativi).  Locurile in care se va desfasura activitatea din prima parte a celei de-a doua zile vor fi: Muzeul Casa Muresenilor, Muzeul Judetean de Istorie, Muzeul Civilizatiei Urbane, Casa Baiulescu si Facultatea de Silvicultura.

Sambata, 13 decembrie, cele 15 echipe isi vor prezenta solutiile creative, iar juriul va desemna castigatorii.

Mai multe informatii si noutati despre eveniment:   ww.facebook.com/events/775335699183048/

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!