Noutati de la Vodafone Romania

Robert Cadar April 8, 2017
0 people like this post

Bonusuri lunare pe viata de pana la 3 GB pentru clientii Vodafone Romania

  • Clientii persoane fizice si juridice care folosesc date mobile vor beneficia de bonusuri lunare pe viata de pana la 3 GB
  • Initiativa face parte din campania prin care operatorul aniverseaza 20 de ani

Vodafone Romania ofera clientilor sai care utilizeaza date mobile bonusuri lunare de pana la 3 GB pe toata durata utilizarii serviciilor, in functie de vechimea in retea si de tipurile de servicii folosite, indiferent de valoarea acestora. Bonusurile sunt activate automat si nu sunt conditionate de achizitionarea unui nou serviciu sau de reinnoirea unui contract existent. Acestea sunt flexibile si cresc odata cu vechimea in retea a utilizatorului, ajungand pana la 3 GB de date lunar. Oferta marcheaza o premiera pe piata de servicii de telecomunicatii si face parte din campania prin care operatorul aniverseaza 20 de ani in Romania.

Pentru abonatii persoane fizice si companii, bonusurile vor fi valabile incepand cu urmatoarea perioada de facturare. Pentru clientii care utilizeaza cartele preplatite, bonusul va fi activat in cursul lunii curente.

De exemplu, un utilizator Vodafone Romania cu abonament RED si cu o vechime in retea de 10 ani va primi un bonus lunar de 1 GB pentru toata durata de utilizare a serviciilor. Clientii persoane fizice care au abonamente vor primi anual si un bonus de 1 GB de date mobile in luna in care isi sarbatoresc ziua de nastere. Detalii despre bonusuri sunt disponibile pe www.vodafone.ro, la sectiunile „Program de loialitate”.

***

Prin noua campanie „Net folosesti, Net primesti”,

Utilizatorii Cartelei Vodafone primesc lunar pana la 20.000 de MB, in functie de consumul de date si de minute efectuat

  • Utilizatorii cartelelor preplatite vor primi pana la 20.000 de MB de date pentru fiecare apel primit sau efectuat, precum si pentru traficul de date consumat
  • Vloggerul Matei Dima (BRomania) si cantareata Antonia sunt vedetele spoturilor TV de promovare a ofertei

Clientii cartelelor preplatite Vodafone Romania, atat cei noi cat si cei existenti, vor acumula un bonus lunar de pana la 20.000 de MB in functie de traficul de date consumat, precum si de apelurile efectuate si primite. Mecanismul inovator al ofertei, care recompenseaza utilizatorii Vodafone Romania pentru traficul efectuat in reteaua Supernet 4G+, este promovat prin mesajul „Net folosesti, Net primesti”.

„Inspirati de succesul ofertei «Vorbesti, Net primesti», care a revolutionat piata de cartele preplatite in urma cu doi ani, lansam in aceasta primavara un concept unic. Ne incurajam acum utilizatorii de cartele sa se bucure la maximum de calitatea superioara a retelei Supernet 4G+ si a serviciilor noastre, recompensandu-i pentru consumul de date si de minute efectuat”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Astfel, clientii Cartelei Vodafone vor primi cate 1 MB pentru fiecare MB consumat precum si pentru fiecare minut de apel primit sau efectuat. Bonusurile sunt alocate la fiecare 14 zile si pot fi consumate in termen de 14 zile de catre clientii care au o extraoptiune activa de minimum 5 euro. Mai mult, in campanie se pot inrola si abonatii Vodafone Romania persoane fizice, care isi pot alege un utilizator de cartela preplatita caruia ii vor aloca bonusul „Net folosesti, Net primesti”.

Pentru a primi bonusul, utilizatorii de cartele preplatite se pot inrola in campanie trimitand un SMS gratuit la 2777 sau completand formularul dedicat de pe www.vodafone.ro si din aplicatia MyVodafone. De asemenea, abonatii care doresc sa aloce bonusul unui utilizator de cartela preplatita pot trimite un SMS gratuit la 0722.101.010 cu numarul catre care va fi directionat bonusul.

Noua oferta pentru utilizatorii Cartelei Vodafone este sustinuta de o campanie de promovare construita in jurul sloganului „Ai puterea sa-ti faci de cap pe net!”, ce se desfasoara in TV, radio, cinema, online si outdoor. Vedetele spoturilor TV sunt vloggerul Matei Dima, cunoscut ca BRomania, si cantareata Antonia.

Vodafone Romania aniverseaza 20 de ani pe tot parcursul anului 2017 printr-o serie de initiative dedicate clientilor, iar oferta de bonusuri de date mobile lunare este cea mai recenta dintre acestea. Brandul Vodafone este prezent pe piata romaneasca din anul 2005, cand a achizitionat Connex, care si-a lansat serviciile in 1997. De-a lungul istoriei sale pe piata locala, operatorul a investit cu prioritate in inovatie, fiind primul care a furnizat servicii GPRS (in 2001) si mai apoi servicii 3G (in 2005) si 4G (in 2012). Lansarea primului serviciu de Relatii cu Clientii (in 1997), a primei fundatii corporative (in 1998), a serviciului de mesaje scurte – SMS – si a celor de date si fax (in 1998), precum si a primului serviciu de recunoastere automata a vorbirii (in 2014) se numara printre premierele pe care Vodafone Romania le-a marcat pe piata de telecomunicatii din tara noastra.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 49 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 31 decembrie 2016, Vodafone avea 470 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 14,3 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix. Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com.

  • 0
  • 430