Se cauta un blogger pentru TFB9!

Se cauta un blogger pentru TFB9!

tfb9

Sunt iubitor de fotografie, am testat cateva telefoane Lumia de la Nokia Romania, imi place echipa de la Foto Union dar si proiectele care prind viata prin lentilele aparatelor foto sau a telefoanelor, imi place Tabara de Fotografie pentru Bloggeri si … imi place sa ii ajut mereu cu un mesaj pe care il dau mai departe, sa mearga din casa in casa, pana ajunge la bloggerul potrivit.

As putea fi numarul 12, pentru ca in acest moment sunt doar 11 bloggeri care vor lua parte la cea de-a IX-a editie a Taberei de Fotografie pentru Bloggeri, sau tu cititorule, daca ai un blog,  tu poti fi bloggerul ce poarta numarul 12.

Cu cine o sa faci echipa, pai sunt niste oameni faini, da faini tare, cel putin cati cunosc eu din lista de mai jos:

Cum te bagi in cursa pentru acest loc liber ? pai e chiar simplu, trebuie sa ai un blog, sa-ti placa la nebunie fotografia si sa te inscrii aici la concurs, restul depinde de juriu. Cine nu are blog, fie se  apuca de blogging, ca nu e tarziu inca pentru asa ceva, sau fie  urmariti hashtag-ul #TFB9Lumia930 pe Instagram și Facebook

TFB9 este un eveniment powered by Lumia 930, organizat de Foto Union, cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Țiriac Auto și Kooperativa 2.0.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!