Transilvania Tattoo Expo 2017

Robert Cadar May 15, 2017
0 people like this post

Asociația Transilvania Tattoo Club dorește să reunească în continuare mari artiști tatuatori din lume, așadar revine și anul acesta cu Transilvania Tattoo Expo. Convenția se află la a 9a ediție și va avea loc în perioada 26-28 mai la Casa Armatei din Sibiu.

            Scopul evenimentului este același edițiilor precedente și anume acela de a promova Sibiul ca fiind un oraș moden și tolerant cu noile forme de exprimare artistică dar și informarea și educarea publicului privind arta corporală. Transilvania Tattoo Expo oferă vizitatorilor ocazia de a vedea cum se execută un tatuaj, posibilitatea de a interacționa cu artiștii tatuatori precum și cu pasionații acestei forme de artă însă și posibilitatea de a se tatua la unul dintre artiștii prezenți în cadrul conveției.

            Nu mai puțin de 50 de tatuatori din Statele Unite ale Americii, Spania, Mexic, Danemarca, și alte țări vor participa anul acesta în cadrul convenției iar printre marii artiști participanți se numără Robert Hernandez, Iker ”Don Fat” Ruiz, Liorcifer, Benjamin Moss, Maximo Lutz, Victor Policheri și mulți alții. „Totuși, una din vedele acestei ediții este chiar invitatul nostru special, și anume Yall Quiñones, portoricanul cunoscut și sub numele de Yallzee, care este un colecționar de tatuaje cunoscut în întreaga lume”, spune Ovidiu Popârțan, organizatorul Transilvania Tattoo Expo.

            Nici anul acesta nu vor dispărea din peisaj motocicletele customizate și cele de epocă, pe parcursul celor trei zile de convenție publicul va putea admira o serie de modele create de către constructori români și străini. Pe lângă expoziția de motociclete vor mai avea loc expoziții de picture grafică și seminarii de tatuaje.

Transilvania Tattoo Expo este o actiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu prin Agenda Culturală 2017.

  • 0
  • 288